Farfar!

Nästan exakt en vecka sedan jag bloggade, sorrii.
Kvällen har varit sådär, utråkad och trött, ni vet. Syster färgade mitt hår också, tummen upp för henne, dock hann vi bli arga som vanligt på varandra men de är tyvärr inget ovanligt.

Jag ska strax gå och lägga mig, känner mig riktigt trött och önskar att min fina pojkvän var här. Imorgon har jag bestämt mig för att sova läääääääänge, och sen bör det förmodligen iväg till Norrfjärden om jag orskar för att sova där.

Här får ni en bild på mig och min otroligt fina farfar, sov gott!




moped i minusgrader

HAHAHAHHAHA asså fy fan jag dör! jag har sängen precis uti fönstret som är mot vägen och så ser jag typ 4 epor köra förbi, och i mitten av alla dom kommer en stackars moped med två personer på. Stackare ahahha!

Clarins

Hej bloggen, de var nog ett tag sedan jag bloggade tyvärr. Men har haft en massa saker för mig som jag prioriterat före.

Idag kom mamma hem med en "fredags-present" eller vad hon nu kallade det. Då jag öppnade paketet var de en dagkräm där i som ska ge huden typ 15 olika vitaminer, de lät ju bra! Så nu har jag tvättat ansiktet ( med samma tvätt och ansiktsvatten) och smörjt in mig, nuu får vi bara vänta och se om det blir bättre. skulle faktiskt bli förvänad om de blev sämre än de redan är!!

Dagen då, jo jag och Hanna blev väll sådär lagom utelåsta från skolan eftersom vi aldrig fattar att om en dörr är läst så är den de av en orsak. för då vi gått in i trapphuset visade sig att vi fan inte tog oss ut.
Annars har det itne hänt så mycket, kvällen spenderades hemma eftersom jag är lite trött och så.

Otroligt kångt och ointressant inlägg, sorrii!

Tänkte bara meddela er att jag saknar min Simon också, för dom som tänkte anteckna med den röda pennan.
Puss och godnatt !

Halååå

Plogbilen körde just förbi trotts att det inte finns någon snö kvar på vägarna. konstig..


Äntligen klar!

Nu kan jag äntligen sätta mig ner och kolla på Big brother med gott samvete. de tog otroligt långt tid att städa och efter städningen hittade jag på att måla på lite olja på mitt barbord eftersom de såg ut att vara i helt fel färg jämfört med dom andra ek möblerna jag har!

före
:


Efter:

då man möts av en otrolig stank då man går in till sitt rum är det dags att börja städa!

Hej bloggen, idag på skolan bestämde jag mig för att jag skulle städa hela övervåningen då jag kom hem. Har dock inte börjat ännu men snart så eftersom rummet ser sådär halvtaskigt ut och luktar skunk(!).

Ikväll hade jag tänkt att bara ta det lugnt, städa som sagt och kanske möblera om ifall de går, skulle vara kul med lite variaion!
Nu ska jag sätta igång med städningen, kommer med före och efterbilder, tro mig, ni kommer då inse hur äckligt rum jag lever i!;)

Puss!

Dehär med skotrar har aldrig varit min grej...


Ida

Hallå! Sitter nu och väntar på att Ida ska duscha klart sen beger vi oss till Hanna ! Breved mig ligger denna söta hund och sover:)


godmorgon !

Godmorgon världen! Hoppas ni sovit gott för de har faktiskt jag gjort.

Snart ska jag hoppa in i duschen eftersom jag känner mig som något som legat på en  övergiven soptipp i flera år, ett bananskal kanske? Efter de nån gång ikväll alltså, eller eftermiddag så åker jag iväg till mina underbart fina vänner där det kommer uppstå massor med kul!

Ha en bra dag så hörs vi förmodligen senare idag!♥
Puss!

Kommentar!



Hej, först undrar jag vet denne Erika är. Olovssom kanskå?:)
Sen svaret på din kommentar; Klart jag vet att de är ett nattdjur och har absolut inga problem med att hon är vaken under natten, utan de är de förbannade hjulet som är problemet haha, De gnisslar och tro mig, då inte ens jag kan sova så låter de högt!;)

Nu ska jag sova, ville bara förklara att jag faktiskt inte är dum och trodde hamstrar var vaken på dagarna, haha!

Godnatt med er så hörs vi imorgon!
Puss!


Arg!

Sjukt less jag är denna hämster jag skaffade för ungefär 3 veckor sedan. Hon håller mig vaken på nätterna eftersom hjulet gnisslar, och Olivia du vet vad jag tycker om gnisslande saker?
Alltså, inte ens mira (min hund) kan sova och då är de fan allvarligt!! Hon är jävligt billig just nu!

Nej nu ska jag ta och bära ut henne i basun eller nån annan jävla stans där hon kan gnissla för sig själv, för jag ska sova inatt!

Idag får ni ingen puss, ni får ett gnisslande hjul som tack för att ni läser mig blogg!

Simon

Hallå! sitter nu hos simon, då jag sagt till honom att jag skulle vara hos han kl 19.  Men vet ni vad? Nog fan har han dragit iväg till valls å kollat på nå jävla skotrar eller nå. haha så likt honom!
Ikväll  hoppas jag Simon ger med sig och sover hos mig, skulle vara underbart. Annars så spenderar ajg kvällen här så hörs vi antingen ikväll eller imorgon!
Puss!

Korpen!

Hallå bloggen, jag vaknade för ett tag sen och ringde Simon, det blir så han kommer hit senare ikväll efter att han kört skoter. Innan de hade jag tänkt fara till Korpen och köra ut lite träningsvärk sen gårdagen, jobbigt med behövligt!

Nu ska jag kliva upp ur sängen, städa lite, käka en riktigt god frukost, leka lite med Signe och sen åka iväg till Korpen. Och innan de hoppas jag Hanna har svarat på mina sms så hon kan följa med som stöd;) HAHA!!

Godnatt!

Hej bloggen,jag kom just hem från Nordingrå efter en förjävligt dålig spel dag!
Just nu är jag trött, arg, å ännu mera trött. Försöker få tag i Simon också eftersom han kanske skulle sova här, men antar att de itne blir då han inte svarar i telefonen. Duktig pojk!

Godnatt!

I varje lycklig tjej finner man en annan sida också.


Skräckslagen Signe

Hallå bloggen, jag har varit vaken i några timmar nu och kom hem från Simon för kanske en timme sen. Under den timmen har jag hunnit plocka undan lite i rummet, rengjort hamsterburen, stackarn var skräckslagen och fattade itne vad som försegick:(.

Ikväll åker jag till Hanna för att spela Sims? haha jag tror de iallafall. Mogna tjejer!;)
Så nu ska jag sätta mig och rensa lite i datorn så den inte segar ihop som inte är ovanligt.


Godmorgon!

Godmorgon bloggen!
Hur har eran morgon varit? Min har varit super trotts att jag vaknae kring 8.

Dagen kommer jag spendera här hemma och bara ta det lugnt tills ikväll då jag åkter iväg och tränar.
Ha en fin dag allihopa. Puss!


Simon

Sitter hemma hos Simon nu, han sov redan då jag kom hit.. KOLLA VAD KLOCKAN ÄR?!
ahja. Ska väll ladda hem någon film och lägga mig i sängen jag med.
Ha en bra kväll alla så hörs vi!:)

Hamsteeeer

Hallå bloggen, det var ett tag sedan! Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt eftersom jag är rätt trött efter gårdagens kväll och endast 2 timmars sömn inatt. Så jag hoppas Simon orkar ta sig hit!

Annas så tänkte jag berätta att jag lite spontant köpte en hamster igår. Haha!
Och jag lovar, hon är en riktig jävla bitch, hatar allt och alla!





Cha cha bloggen!

Halloj! Super söta silver Pontus här! Hoppas ni mår toppen, jag sitter här och umgås med alla underbara individer här på vår vackra planet, om ändå kunde vara såhär fina! Hoppas ni mår på topp där ute i den stora vida världen! Runk o knull <3

RSS 2.0