lalalalal

Hallå! sitter nu hos hanna efter lite träning på gymmet. Det var tänkt att vi skulle på pitehavsbad men Modde, David och Martin, men det sket sig.
Syster är nu påväg för att hämta mig så att jag kan fixa henne naglar innan jag åker till Stockholm imorgon och hon till Egypten på söndag.
Efter de så kommer nog Modde förbi, och jag ska ha godis(!!!!) bara så ni vet tänkte jag.
Otroligt tråkigt inlägg, men nöj er för fan. Puss !


Hanna för ett X antal år sedan!

Söndag!

Gårdagen spenderades som sagt i Skellefteå. Senare då jag kom hem så satte jag mig och fixade naglarna i sådär 4-5 timmar och sen kom Hanna hit och gjorde mig sällskap. Vi såg för de mesta på tv och åt chips!

Idag vaknade vi kring halv 12 och vi tog det bara lugnt och helt plötsligt var klockan hav fyra då vi trode den va typ 1, så de kan gå. Då hanna drog så städade jag och de blev fint nå jävulst! eller så orkade jag itne städa klart.

Nu ska jag hoppa i duschen och sen smörja in mig med brun utan sol medans jag tittar på big brother, söndagarnas höjdpunkt!

Never get to say goodbye.

Nu är dagen här som jag bara velat förtränga bort och som jag inte velat ska komma.

Tilda vad en glad tjej, gladare än de flesta och de gör att denna dag kommer vara en av dom jobbigaste i mitt liv tror jag just för att hon var så glad och lycklig och absolut värd de bästa, och de som hände var absolut inte de bästa.

Jag hoppas du har det bra, jag är nu påväg till skellefteå för att ta farväl av dig. Vi syns snart igen, vänta på oss då vi snart kommer till himlen en och en. <3


Två pass, bra jobbat!

Är nu påväg hem från mitt andra träningspass idag eftersom jag måste hoppa träningen imorgon. Jag och Ida gjorde det faktiskt jävligt bra och är nu sjukt nöjda !

När jag kommer hem väntas det att fixa naglarna och sedan sova, ska upp tidigt imorgon !


Sovmorgon

Vaknade för ett tag sen och ligger nu och bara tar det lugnt i sängen eftersom det inte är någon brådska!

Idag åker jag till skolan på ungefär en timme, mamma skjutsar mig. Sen åker jag till korpen efter de för att träna, senare på kvällen blir det nog ett till pass eftersom jag inte kunde träna imorgon. Ska ju på begravning..

Men jag hör nog av mig senare här på bloggen, puss!


födelsedag!

Igår firade jag min 17:de födelsedag, en otrolig känsla att jag på 364 dagar är 18. Nedräkningen har börjat;)
Dagen firades med släkt besök och även mina otroligt fina vänner var här. Presenterna var heller inte ett minus, en otroligt bra dag med andra ord!

Idag har jag varit i skolan och även hunnit med att träna, ni får heller inga bilder pågrund av att jag ser lite ut som att gå på droger eller precis ha vaknat i skolan. Tro mig!
Nu ska jag hoppa i duschen och pröva på lite hår produkter jag fick av mamma och pappa.

Jag ska heller itne glömma att säga att jag fick en Stockholmsresa av mamma och pappa i födelsedags present, lycklig!

Sommarjobb

Fick just se vars jag kommer befinna mig period 2 i sommar. Svensby Hembygdförening. Lät inte som något som lockade mig eftersom jag hade hoppats på att få på fortbolls skolan. spoghoaiebg

Nu ska jag städa, fyller ju år imorgon och då ska det tydligen vara städat enligt mammas åsikt.
Återkommer!

Magen vänder sig fan ut och in..

Har ni kännt någon gång då ni är så jävla hungriga att magen typ vänder sig ut och in? DE GÖR SÅ OOOONT!
Det märks att jag inte ätit ordentligt på några dagar.

Ikv'llen kommer jag tillbringa med mina fina tjejer, men innan de ska jag trycka i mig en ordentlig frukost, och sen åka till gymmet för ett jävligt hårt pass hade jag tänkt. Jag hade även tänkt cykla in till stan för att visa hur Ida, Hanna och Sofia att jag faktiskt kan de, men såklart så snöar det ute (?)

Nu ska jag ner och äta innan magen vänder sig ut och in igen dubbla gånger.  puss!

Trasig som aldrig förr.

Sitter hemma nu. Åkte hem efter nationella idag och har bara sovit, 8 timmar faktiskt.
Känner mig trasig, hela mig. Som om någon slagit i ett glas med en hammare och jag var glaset, någon försöker limma ihop de, men de faller bara ihop gång på gång. Jag vet varken vad jag ska göra eller ta vägen och jag önskar att jag kunde spola tiden framåt så jag slipper allt dehär. De enda jag bett om är att få vara glad men jag blir bara olyckligare och olyckligare, jag undrar vad jag gjort för fel.

Nu tänkte jag och lägga mig igen, men klarar nog inte av att sova i min säng på ett tag. Tiden som väntas kommer bli jobbig, men jag ska fan ta mig ur de, hur jävla olycklig jag än kommer vara.

Trasig som aldrig förr.

RSS 2.0